• glazenwasser rotterdam

Gecertificeerd schoonmaak en glazenwassersbedrijf

Glazenwasserij Aarden is in het bezit van twee complete wagens uitgerust met telescoopbewassingsystemen, de nieuwste techniek uit Amerika.

Een groot voordeel hiervan is dat wij tot 16 meter hoog kunnen komen om uw ramen, kozijnen, lichtkoepels en gevelplaten stralend schoon te maken. Doordat deze techniek zich leent om tot 16 meter hoog te werken zijn ladders, steigers en hoogwerkers (vaak) compleet overbodig. Dit betekent voor u minder hinder rondom uw gebouw en voor ons dat we sneller en heel veilig te werk kunnen gaan.

Telescoopbewassing is ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zeer zuiver, gefilterd water is het gebruik van schadelijke ­oplos- en schoonmaakmiddelen niet nodig. Gezien er alleen met warm water gewassen worden kunnen andere materialen meteen meegenomen worden zoals: trespa, gespoten aluminium, damwand profiel, geschilderd hout, lichtbakken, luifels en carports. Het water filteren totdat de kalkwaarde nul is zorgt er ook nog eens voor dat het water streeploos droogt. Op deze manier blijven er dus ook geen kalkresten achter op de ramen.

Een ander groot voordeel van het werken zonder schoonmaakmiddelen is, naast de besparing van het milieu, dat het glas veel langer schoon blijft. Normaal blijven er altijd kleine zeepresten achter, hoe ervaren de wasser ook is, maar nu droogt alles dus compleet vlekvrij op.

Voordelig is natuurlijk ook nog eens dat alles langer schoon blijft, omdat er nu geen restjes achterblijven waar vuil zich aan vast kan hechten. Het is dus ook nog eens kostenbesparend.

Contact glazenwasser

Neem snel contact met ons op betreffende glazenwassen of bel naar 06 5339 51 46. U kunt ten allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen, wij zorgen dat u deze binnen een week ontvangt. Momenteel is er tevens een actie: eenmalig 10% korting bij een offerteaanvraag! We zijn u graag van dienst.

Waarom ons kiezen?

Wij hebben de apparatuur

Telescoopbewassingsystemen, de nieuwste techniek uit Amerika

Gecertificeerd en ervaren

Wij werken volgens de nieuwste voorschriften en trainen geregeld onze medewerkers. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van CE goedgekeurd apparatuur.

Scherp geprijsd

Competieve prijzen, vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen

Garantie

Wij garanderen u een glashelder resultaat.

Ruim 20 jaar ervaring

In de schoonmaak en de glasbewassing

Goede ondersteuning

Wij zijn gesteld op onze klanten en daarom erg service gericht

Aangenaam kennis te maken…

Op zijn 23ste verjaardag start René Aarden in 1990 zijn eigen glazenwassersbedrijf… Al snel groeide de eenmanszaak uit en in 1996 is de onderneming overgegaan in een v.o.f. Samen met compagnon Jan Oosterling bedienden zij de klanten en zeemden zij de ramen. Het bleef al snel niet bij het zemen alleen. De werkzaamheden breidden zich uit tot het schoonmaken van binnenruimtes, trappenhuizen en het bewassen van ramen.

Nu 10% korting bij offerteaanvraag

  • Wij maken gebruik van hoogwerkers/gondels/abseilen(irata)/ en natuurlijk ladders.
  • wij verzorgen het periodieke schoonmaakonderhoud voor kantoren en/of algemene ruimten.
  • Vloeronderhoud met boenschrobmachines
  • Houtwerk en dakranden schoonmaken.
  • Ook kunnen wij uw problemen met holle tegels verhelpen zie onze site www.aardentegelvast.nl of bekijk hier alle tegelvast mogelijkheden..
  • Binnen een week een vrijblijvende offerte in huis!