glazenwasser rotterdam aarden

Telescoopbewassing

Telescoopbewassing

telescoopbewassing

Glazenwasserij Aarden is in het bezit van twee complete wagens uitgerust met telescoopbewassingsystemen, de nieuwste techniek uit Amerika.

Voordelen telescoopbewassing

Een groot voordeel hiervan is dat wij tot 16 meter hoog kunnen komen om uw ramen, kozijnen, lichtkoepels en gevelplaten stralend schoon te maken. Doordat deze techniek zich leent om tot 16 meter hoog te werken zijn ladders, steigers en hoogwerkers (vaak) compleet overbodig. Dit betekent voor u minder hinder rondom uw gebouw en voor ons dat we sneller en heel veilig te werk kunnen gaan.

Telescoopbewassing is ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zeer zuiver, gefilterd water is het gebruik van schadelijke ­oplos- en schoonmaakmiddelen niet nodig. Gezien er alleen met warm water gewassen worden kunnen andere materialen meteen meegenomen worden zoals: trespa, gespoten aluminium, damwand profiel, geschilderd hout, lichtbakken, luifels en carports. Het water filteren totdat de kalkwaarde nul is zorgt er ook nog eens voor dat het water streeploos droogt. Op deze manier blijven er dus ook geen kalkresten achter op de ramen.

Een ander groot voordeel van het werken zonder schoonmaakmiddelen is, naast de besparing van het milieu, dat het glas veel langer schoon blijft. Normaal blijven er altijd kleine zeepresten achter, hoe ervaren de wasser ook is, maar nu droogt alles dus compleet vlekvrij op.

Voordelig is natuurlijk ook nog eens dat alles langer schoon blijft, omdat er nu geen restjes achterblijven waar vuil zich aan vast kan hechten. Het is dus ook nog eens kostenbesparend.

Meer informatie

Neem snel contact met ons op betreffende telescoopbewassing door te bellen naar 06 5339 51 46 of het contactformulier in te vullen. Glazenwasserij Aarden is actief in omgeving Capelle aan den IJssel. We zijn u graag van dienst!