Tegelvast

Probleemoplossing voor uw loszittende of holklinkende tegels: tegelvast

Aarden vloerspecialist heeft een oplossing voor u om losse of holle tegels te repareren zonder deze door te hakken of te breken. U heeft dus geen overlast en hoeft na de werkzaamheden ook niets te repareren. De tegelvast methode heeft ook nog eens als groot voordeel dat de kosten laag blijven!

Werkwijze

Wij boren enkele kleine gaatjes in het reeds bestaande voegwerk rondom de losse of holle tegel. Hierin injecteren we de speciaal ontwikkelde tweecomponenten epoxie. images-tegel2013-150x150Dit verspreid zich onder uw tegelwerk waardoor de loszittende tegel weer vast komt te liggen. Bij een holklinkende tegel wordt de holle ruimte opgevuld, waar het holklinkende effect verdwijnt. Na een paar uur drogen liggen uw tegels weer vast. Daarna kunnen de boorgaatjes weer gevoegd worden met de oorspronkelijke voegkleur.

Contact opnemen over tegelvast mogelijkheden?

U kunt altijd contact met ons opnemen betreffende tegelvast. We kunnen dan de mogelijkheden met uw bespreken en ook alvast een kostenplaatje voor u schetsen. g door te bellen naar 06 5339 51 46 of het contactformulier in te vullen. Glazenwasserij Aarden is actief in omgeving Capelle aan den IJssel. We zijn u graag van dienst!