• glazenwasser rotterdam

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Aarden is een schoonmaakbedrijf in Rotterdam en heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van bedrijfspanden. Zo hebben wij onder andere ervaring met het schoonmaken van wc-ruimtes, trappenhuizen en Verenigingen van Eigenaren. Zodra we de trap op zijn gelopen nemen wij ook de kantoorruimtes onder onze hoede! Laat uw werknemers werken in een schone, gezonde en veilige omgeving. Zodat zij ongehinderd hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Wij nemen het werk uit handen waar u liever niet aan begint. Zegt u schoonmaakonderhoud, dan zegt u Aarden, het schoonmaakbedrijf in Rotterdam!

Schoonmaakbedrijf Aarden is opgericht in 1990. Ondertussen heeft ons team ruime ervaring opgedaan en zullen zij iedere ruimte schoon achterlaten. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het schoonhouden van lastige objecten. U zult dan ook geen enkele ruimte onaangeraakt achter zien blijven. Onder onze schoonmaakactiviteiten behoren:

  • Periodiek schoonmaakonderhoud
  • Opleveringsschoonmaak
  • Schoonmaakbeplatingen van kantoren of gebouwen (bijvoorbeeld trespa of hout)
  • Boenen en in de was zetten van vloeren linoleum/zeil of hout/gegoten vloeren
  • Spinbehandeling ter voorkoming van spinnen (compleet biologisch afbreekbaar)

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Ons groot aantal schoonmaakactiviteiten maakt schoonmaakbedrijf Aarden de geschikte partner voor iedere schoonmaak klus.

Overige diensten:

Niet alleen de binnenkant van uw bedrijfspand kunnen wij schoonmaken. Ook voor de schoonmaak van de buitenkant van uw bedrijfspand, bent u bij Schoonmaakbedrijf Aarden aan het juiste adres. Wij zijn naast de schoonmaak van uw pand ook in te zetten voor glazenwassen. Wij zijn in het bezit van telescoopbewassings systemen waarmee we de gehele buitenkant van uw bedrijfspand schoon krijgen. Telescoopbewassing is een innovatieve Amerikaanse technologie die wij in Nederland ons eigen hebben gemaakt. Naast de ramen krijgen we ook kozijnen, lichtkoepels en gevelplaten stralend schoon.

Schoonbedrijf Rotterdam offerte aanvragen?

Een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Rotterdam, dat is schoonmaakbedrijf Aarden. Bij interesse in onze schoonmaakdiensten maken we graag een offerte voor u. Heeft u vragen? Deze beantwoorden wij graag. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Waarom ons kiezen?

Wij hebben de apparatuur

Telescoopbewassingsystemen, de nieuwste techniek uit Amerika

Gecertificeerd en ervaren

Wij werken volgens de nieuwste voorschriften en trainen geregeld onze medewerkers. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van CE goedgekeurd apparatuur.

Scherp geprijsd

Competieve prijzen, vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen

Garantie

Wij garanderen u een glashelder resultaat.

Ruim 20 jaar ervaring

In de schoonmaak en de glasbewassing

Goede ondersteuning

Wij zijn gesteld op onze klanten en daarom erg service gericht