glazenwasser rotterdam aarden

Schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel

Logo Aarden Capelle aan den IJsselBent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel om uw bedrijfspand of gemeenschappelijke ruimte schoon te maken? Aarden Glazenwasserij en Schoonmaak heeft meer dan 25 jaar ervaring met het schoonmaken van verschillende ruimten!

Kantoorpanden

Als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel kunnen wij verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren in verschillende ruimtes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld periodiek schoonmaakonderhoud voor u uitvoeren waarbij wij de kantoren, wc ruimtes en trappenhuizen voor u onderhanden nemen. Gaat u verhuizen of verkoopt u uw bedrijfspand? Dan kunt u ons inschakelen voor een opleveringsschoonmaak. Wij zorgen er graag voor dat uw kantoorpand er weer perfect schoon uit ziet.

Gemeenschappelijke ruimtes

Naast het schoonmaken van kantoren kunt u ons ook inschakelen voor het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes zoals bijvoorbeeld trappenhuizen en galerijen. Als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel werken wij namelijk ook veel voor verenigingen van eigenaren.

Vloeren

Is de vloer in uw bedrijfsruimte toe aan een nieuwe laag was of moet hij stevig geboend worden? Wij kunnen verschillende vloeren voor u behandelen waaronder linoleum, zeil, hout en zelfs gegoten vloeren.

Beplating en ramen

Ook de buitenkant van uw gebouw of kantoor moet wel eens schoongemaakt worden. Wij kunnen niet alleen de ramen voor u wassen, maar ook de beplating aan de buitenkant van uw pand voor uw schoonmaken en onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beplating van hout of kunststof.

Spinbehandeling

Niets is zo vervelend als spinnenwebben in uw trappenhuis of bij het plafond. Om dit te voorkomen kunnen wij verschillende ruimtes voor u behandelen met een speciale spinbehandeling ter voorkoming van spinnen. Deze behandeling is compleet biologisch afbreekbaar en vormt daarnaast ook geen gevaar voor de gezondheid.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten die wij aan u kunnen leveren als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 06 5339 51 46!