• glazenwasser rotterdam

Glazenwasserij Rotterdam gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Glazenwasserij Rotterdam

Het zemen van ramen bij grotere gebouwen is soms een lastige klus. Kleine ramen, moeilijk begaanbare paden en noem maar op. Dat gaat niet met alleen een ladder en emmertje. Juist bij dit soort objecten ligt voor Aarden Glazenwasserij de uitdaging. Daar waar anderen de moed opgeven, begint voor ons de expeditie. Met de modernste apparatuur zorgen wij voor een schone buitenkant en nemen wij, desgewenst, de  binnenkant gelijk mee.

Bij Glazenwasserij Rotterdam Aarden bent u verzekerd van professionele glasbewassing. Wij zijn er zeker van dat u tevreden bent met het resultaat, want onze verrichte werkzaamheden zijn net als uw ramen glashelder. Wij verzorgen de complete glasbewassing bij bedrijven, V.v.E.’s en particulieren. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met glazenwassen en schoonmaken. Wij staan voor u klaar met de ladder, emmer en spons of maken gebruik van hoogwerkers, gondels of abseilen.

Moeilijk bereikbare ramen

Voor moeilijk bereikbare ramen kunt u ook bij ons glazenwasser Rotterdam terecht, dit is zelfs onze specialisatie. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van telescoopbewassing:

  • Met deze techniek werken wij tot 16 meter hoog en zijn ladders, steigers en hoogwerkers vaak compleet overbodig.
  • Deze vorm van glazenwassen is ook nog eens heel milieuvriendelijk, omdat er geen schoonmaakmiddelen bij gebruikt worden.
  • Het water filteren totdat de kalkwaarde nul is zorgt er ook nog eens voor dat het water streeploos droogt. Op deze manier blijven er dus geen kalkresten achter op de ramen.

Contact Glazenwasserij Rotterdam

Neem snel contact met ons op betreffende glazenwassen of bel naar 06 5339 51 46. U kunt ten allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen, wij zorgen dat u deze binnen een week ontvangt. Momenteel is er tevens een actie: eenmalig 10% korting bij een offerteaanvraag! We zijn u graag van dienst.

Waarom ons kiezen?

Wij hebben de apparatuur

Telescoopbewassingsystemen, de nieuwste techniek uit Amerika

Gecertificeerd en ervaren

Wij werken volgens de nieuwste voorschriften en trainen geregeld onze medewerkers. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van CE goedgekeurd apparatuur.

Scherp geprijsd

Competieve prijzen, vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen

Garantie

Wij garanderen u een glashelder resultaat.

Ruim 20 jaar ervaring

In de schoonmaak en de glasbewassing

Goede ondersteuning

Wij zijn gesteld op onze klanten en daarom erg service gericht